Kedves Tulajdonos, Boltvezető!

Sajnos egyre több családban okoz problémát a különféle alapanyagokkal, ételekkel szembeni allergia. Ezek kivédése és megelőzése nem könnyíti meg a mindennapokat.

A nyár kihívásokkal teli időszak azok számára, akik egészséges finomságokra vágynak, vagy csak bizonyos összetevőktől mentes ételeket ehetnek. A melegre érzékeny, speciális sütemények elkészítése időigényes és fárasztó feladat. A kánikulában mindenki egészségesebb ételeket kíván, de közben senki sem szeretne lemondani a fagyizás örömeiről sem, hiszen enélkül nincs igazi nyári hangulat. Annak érdekében, hogy az egészséges egyúttal élvezetes is lehessen, egy hosszú, gondos fejlesztési folyamat eredményeként megalkottunk egy olyan fagylaltcsaládot, mely 100%-ban természetes összetevőkből készül.

Kétféle kiszerelésben forgalmazzuk fagylaltjainkat:
• 180 gramm, 6-os gyüjtőkarton, hőtartós papírdoboz

A NOMILK fagylaltok semmiféle allergén anyagot nem tartalmaznak.

Rendelését heti többszöri kiszállítással, a rendelés leadása után 1-2 napon belül házhoz visszük, Önnek csak a fagyasztót kell biztosítania. A NOMILK fagyik értékesítésében részt vevő üzletek azonnal felkerülnek honlapunkra, kerületenkénti bontásban, térképpel és nyitvatartási idővel.

Az eladáshelyi értékesítést plakáttal, bemutatódobozokkal és Facebook posztokkal is segítjük. Egyedi megbeszélés alapján hűtők matricázására és bolti kóstolók szervezésére is van lehetőség.

Rendelési információk

180 grammos kiszerelés:

• 6-os gyűjtőkarton
• csokoládé, vanília, fahéj, málna, mangó, mentás citrom

Nagyobb viszonteladói megrendelés esetén személyes árajánlattal állunk rendelkezésére.

Letöltés

Az alábbi gombra kattintva letöltheti fagylaltjaink összetevőinek listáját, és a tápanyagtáblázatokat.

Összetevők letöltése

Megrendelés

Megrendelését emailben és telefonon várjuk:


Kloknerné Kory Orsolya